Webinár Utóhangok

A mai ingyenes webinár négy óra hosszúra sikeredett.  🙂  Köszönöm szépen a sok emailt és visszajelzést.  (“Fantasztikus webinár”.  “Életem legjobb webinárja.” “Brutálisan jó volt.” stb.)  Egy ponton nem kevesebb, mint 497  vendég hallgatta a prezentációmat – ami számomra “magyar csúcsnak” számít.

A lényeg: az Alternatív Lehetőségek két napos tanfolyama június 2-3-án kerül megrendezésre Budapesten, a Griff Hotelben (Dél Buda, Bartók Béla út).  A főbb témakörök:

A gazdaság ma. Mi várható középtávon? Hogyan biztosíthatod családod anyagi és fizikai biztonságát egy recessziós periódusban? Hogyan védheted meg privátszférádat? Hogyan levelezz az interneten, dolgozz,  keress pénzt, bankolj, hogy azt garantáltan senki se tudja Rajtad kívül? Ha külföldre szeretnénk költözni, mely országok nyújthatják a legnagyobb biztonságot és komfortot családod számára? Melyek a legjobb pénzcsinálási lehetőségek, amelyek a legtöbb profitot, anonimítást és legkönnyebb megvalósítást teszik lehetővé? Az első nap délutánján Florida egyik vezető bevándolási ügyekre specializálódott jogásza tart élő kiselőadást Amerikából az új bevándorlási lehetőségekről – élőben magyar nyelven!

Internet marketinges nap. Az egy tucat legnépszerűbb internetes eladási módszer bemutatása – nem elméleti, hanem gyakorlati szinten. Ezek között lesz az új sláger, amely már futótűzként terjed Amerikában – a történelem leggyorsabban fejlődő honlapját is megismerjük. Ez a módszer több eladást hoz a forgalma révén, mint a Google és a YouTube – együttesen! Nem véletlenül rajonganak érte a hölgyek (de az urak is természetesen).

Megtanulhatod, hogy hogyan állíts fel “egyszerű honlapokat” – és soha többet nem kell hozzájuk nyúlnod, amelyek havi $100 – $800 profitot termelnek teljesen automatikusan éveken át. Elkészítési idő: egy nap. Ismerek olyan fiatalembert, aki több, mint 300 ilyen honlapot kreált egyetlen év leforgása alatt.

Hogyan kreálj bármely témáról (BÁRMELY!) néhány perc leforgása alatt egy tökéletes cikket, amit a megfelelő helyeken publikálhatsz. Hogyan lesz ebből profit? Ezt is megtanulhatod. A helyszínen fogjuk demonstrálni azt a szofvert, amely ezt gyakorlatilag elvégzi helyetted. A program ára? Mintegy 4-5 kiló csirkehús ára (hogy gyakorlati példát adjak).

Hogyan készíts videókat 30-60 perc alatt, amelyeket sok ezren megnéznek. Nekem egyetlen ilyen magyar nyelvű videóm van, amelyet mintegy 43ezren láttak. Hogy lesz ebből profit? Megtanítjuk.

Hogyan kreálj “elektronikus termékeket”, amelyeket a vevők az interneten megrendelnek, kifizetnek Neked, automatikusan letöltenek és kész. A Te dolgod, hogy minden reggel megnézd mennyi profit jött az éjszaka a PayPal számládra.

Természetesen fizikai terméket is  árulhatsz (postai feladás). Sőt! Neked akkor is tudunk segíteni, ha egy fizikailag létező üzleted van (fodrászat, autószerelő műhely, zongora tanár, masszázs terapeuta, stb. stb.) Amikor valaki például leül a komputere elé és “Zumba tanárt” keres akkor mit is csinál? Beírja a Google keresőbe, hogy “Zumba tanár Budapest”. Ez eredményeket átfutja és már megy is Zumba órát venni. Melyik Zumba tanár lesz a szerencsés, akihez az új tanuló beiratkozik? Hát az, aki a Google kereső első oldalán van. Sőt lehetőleg az első három pozícióban! A Google szerint ők viszik el az összes megrendelés mintegy 75%-t. Mi is lehetne más a célod, mint hogy a Te bizniszed, terméked is ott legyen megtalálható!

Megtanítjuk, hogy mit tegyél ennek elérésére? Hogy túl száraz a téma? Hmmm, és ha megismerkednél egy szoftverrel, amelynek egyetlen feladata az, hogy a Te honlapodat “felsétáltassa” a Google kereső első oldalára? Igen, létezik! A tanfolyamon be fogom mutatni.

A június 2-3.-i tanfolyam részvételi díja 69000Ft.  20000Ft előleg befizetésével (PayPal:   traderbambu@mac.com) biztosíthatod helyedet még időben. (Ha valaki banki átutatást preferál, kérem küldjön egy emailt az alábbi címre:   traderbambu@traderbambu.com és elküldöm a részleteket.) A többi a helyszínen fizethető. A mai érdeklődés alapján szinte biztosra vehető a telt ház. Javaslom családtagok, barátok bevonását – mert a tanfolyam után létrehozunk az új honlapunkon belül egy zártkörű fórumot, ahol egymást segítve, kérdéseket megválaszolva stb. egy közösséget hozunk létre.

A mai webinár végén megkérdeztem a résztvevőket, hogy szerintük Magyarországon mennyibe került volna az alábbi, beharangozó videó elkészíttetése? A legalacsonyabb becslés, amit adtatok 30ezer Ft volt. Az átlag ennek duplája. Sokan hat számjegyű árat tippeltek. Nos, van egy jó hírem. A videót a megrendeléstől számított kevesebb, mint hat óra alatt készítették el (ebben benne van az is, hogy kétszer visszaküldtem, mert nem tetszett). A totál költség? Kerek 5 amerikai dollár. Azaz alig több, mint egyezer forint. Megmutatom azokat a helyeket az interneten, ahol a Hozzád hasonló internetes marketingeseket kiszolgálják. Hasonló árakon. Nincs miért aggódnod tehát! Ha a dolgok alapjait megérted, akkor kaphatsz segítséged az új fórumunkon és nevetséges olcsón veheted meg az erre szakosodott szolgáltatók termékeit, ha inkább mással csináltatod meg.

Mégegyszer: nem árulok SEMMILYEN terméket – tudást adok át.

Ebben a pillanatban úgy néz ki, hogy mire a hivatalos bejelentés napvilágot lát, addigra éppen elfogynak a tanfolyami helyek!   (folyt. köv.)

 

 

Leave a comment